Mina beslut är mina och dina?


Jag blir så jäkla irriterad, kanske arg också... har inte bestämt mig ännu. Men VARFÖR ska folk ha såna jävla problem med andras beslut? Varför ska man bli ifrågasatt bara för man inte gör som alla andra?
Och ja, det ligger lite i den där svininfluensan... faktiskt. Men om man säger att man inte vill vaccinera måste man fösvara sig i hundra år och får höra att jag skaaa för barnens skull. Så hädanefter, om folk inte gör som JAG tycker så ska jag vända det mot er genom att dra in era barn i DITT beslut. Eller var det så man INTE gjorde?
Jaja. Jag ska tjura ett tag till och sen ska jag fortsätta tjura lite till.
Det här tycker jag gäller ganska ofta, att folk måååste lägga in sina åsikter i andras beslut istället för att bara respektera andras åsikter & beslut. Vi är väl vuxna människor precis lika mycket, eller hur?
Skulle kunna skriva hur mycket som helst om det här men jag antar att det inte bara är jag som blir drabbad, så ni vet vad jag menar!

Alve, fan vilken dryg ålder han är i nu. Allt ska testas, smakas, doppas i saker eller stoppas in i olika gömmor. Nu senast skulle han testa om man kunde doppa en dosa till projektorn i mammas kaffe, funka dåligt. Man måste plocka o plocka o plocka hela tiden. Allt ska undan, annars kan man hitta det i ugnen, soporna, toastolen eller i en sko...
Dörren till soporna stängs med en gummisnodd ;o) Barn låset på ugnen är trasigt, så där står han och filosoferar flera gånger varje dag. Toastolen, där är han så fort någon glömmer att stänga dörren riktigt....
Listan här kan göras låååång, han hittar på satyg hela tiden. han gör det ju bara för att han kan men det är jobbigt i alla fall när han håller på som värst.

Någon som testat Giggle Wiggle?
Det verkar roligt, men spel är så dyra att man inte vill köpa det om det inte är roligt.

Nu luktar det skit här, wonder why..!?
Ska gå och skrubba stjärt.


Kommentarer
Postat av: Jannike

Hihii ja jag vet den e tvär snygg ju hahaha...



Kram

2009-11-11 @ 14:16:16
Postat av: Puff

Jag vet att jag gnällt en del om det i min blogg, men det handlar inte om att jag tycker att man SKA TA vaccinet. För min del handlar det om att folk väljer att inte ta det av fel anledningar, att man inte läst på tillräckligt tex. Alla beslutar för sig och sin familj själva och jag respekterar deras beslut oavsett. Har bara svårt när folk motiverar sitt beslut att inte vaccinera med att säga "Äh, det är bara svaga människor som blir sjuka och dör, nää kvicksilver är dåligt och jag vill inte bli dålig av sprutan" osv osv.

Det ska INTE vara ett lätt beslut att ta.

2009-11-12 @ 09:44:46
Postat av: Puff

Nej precis. Skulle aldrig få för mig att pracka mina åsikter på någon annan - det är en helt annan sak att argumentera FÖR sina åsikter, vilket jag försöker göra snarare än predika.



Och i slutändan, så handlar det just om varje persons egna val.

2009-11-12 @ 22:41:17
Postat av: malin

tydligen är man en sämre förälder om man inte ger vaccinet, men ja, det är ju relativt. jag tycker alla som ger sina barn vaccin borde ha läst på lite mer innan dom gjorde det och inte lita på allt myndigheterna säger - dom ändrar sig hela tiden.

2009-11-14 @ 10:14:02
URL: http://znuzen.blogg.se/
Postat av: Sophie

Håller med... har fått mkt mkt skit av folk som vaccinerar sig eftersom jag inte ska vaccinera... drygt! Det ena påhoppet efter det andra...

2009-11-18 @ 10:19:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0