Trött, jätte jätte trött faktiskt!

Sitter här i lugn och ro, alla barn sover äntligen. Roger är hos en kompis med vår möbel* och lägger golv. Så nu ska jag snart lägga mig och sova så man vaknar upp imorgon alldeles utvilad och med pigga ögon. Ska till stan med grannen och handla saker till kalas nästa vecka. Deras dotter som går i Moas klass fyller år 2 dagar innan Moa så då passar vi på att hyra lokal och bjuda hela klassen på ett kalas istället för 2 mindre kalas... perfekt ju! då slipper ju någon bli utanför också, skit trist att man inte kan bjuda ALLA varje gång bara. Ella bjöd alla tjejer i sin klass, det var ju lagom tycker jag för att vara här hemma hos oss.
Funderar på om Jonna ska få ha ett tjeje mys kalas, typ över en natt att några av hennes kompisar sover över. Så får syrrorna sova borta... Perfekt ju!
men det har jag hunnit glömma bort tills dess... påminn mig!

Nu har Roger lämnat in papper för 15 veckors pluggande igen, data studier blir det om 3 veckor. Passar nog honom lite bättre än att läsa grundämnen, men nu är det snart gjort så då har han ju det i grunden i alla fall. Man måste ju ha det för att kunna plugga vidare sen om man vill.
Säg några roliga utbildningar, så jag kan inspirera honom. Helst såna utbildningar som ger jobb med fet plånbok efteråt...

Nää... Sängen... Mysa med Alve. Sova med små knattar i sängen är ju huuuur mysigt som helst.

*Min kusin Erik... :D

Jag vill kräkas...

Sovit som en kratta på jobbet, så nu är jag så trött att jag vill kräkas.
Nu har vi nog köpt de flesta av Moas presenter tills på lörsdag, skönt att ha det klart. Det blev lite blandat små 'tjaffs' som hon vill ha, hon vill hellre ha flera små saker än en större/dyrare. Så det blev lite pennor, några olika målarböcker, sminkset, set med 2 små dockor o tillbehör, 3 paket Polly Pocket dockor, en mugg, lite leggings & säkert mer som jag redan hunnit glömma.

Alve blev alldeles till sig på Barnens Hus när han såg dockvagnarna.... Måste köpa det någon dag. fast det aknske går lika bra med lära-gå-vagnen... Man kan ju hoppas, billigare så!
har inte kvar någon vagn från tjejerna heller, de är sönder körda.

Nu ska vi klä på oss och åka på utvecklingssamtal!

Tradera...

Jag är en riktig jäkla Tradera galning. Hittar alltid något skoj där! Nice när man kan vara lite miljö vänlig och köpa begagnade saker ibland med, speciellt när det finns så mycket att välja på med. Köpte för en stund sedan 3 mössor och 4 handskar till tjejerna för 62:- och då var det någon märkes mössa och ett par Everest handskar. Skicket på det man köper brukar oftast vara typ så som det ser ut efter ett barn använt det typ en vecka eller efter första tvätten. Så jag tycker det är kanoners!
perfekt när man bor 4,5 mil från stan oxå att kunna handla en del saker utan att behöva åka den sträckan först, dessutom gillar jag inte att gå på stan så mycket så det är perfekt för mig.

Händelserik eftermiddag/kväll på jobbet, men nu är det lugnet efter stormen så det är skönt...

På torsdag är det personalfest... Jobbat här i snart 4 år och nu är det första gången det är personalfest, haha. Det var på tiden.

Jo, förresten så tävlar jag om en sjal hos Cim : http://mansondusts.blogg.se/2009/november/tavling-valfri-sjal.html
Tävla ni med, fanns sjukt många olika sjalar att välja mellan och jätte många snygga. Fanns en sjal för varje stil, typ.

Längtar hem.....

Sitter på jobbet nu och längtar hem, har jobbat sen 7 igår morse...
Ikväll ska vi se den filmen vi skulle ha sett härom kvällen, orkade inte se film då. Men ikväll så... Imorgon blir det förhoppningsvis lite sovmorgon, tyill 9 hoppas jag. Våra barn kan faktiskt sova länge på helgerna, skönt det. Alve med, ibland... men bara för att jag vill sova kommer han att kliva upp typ halv sju.

Middag idag, Paj skulle vara gott. Jätte gott faktiskt.

Om man aldrig jobbar, vad händer när man blir pensionär då?

Sad but true...



Att jag haft den här låten i skallen i flera veckor får mig att fundera på om jag har en kompis på min axel... Följer du med mig nu? Någon som vet vem jag pratar om?
Det är en person som haft väldigt stor betydelse i mitt liv, han har gett mig fina minnen om än lite störda... men det tror jag alla har fått av honom.
Vi saknar dig, och jag hoppas att du hör låten jag spelar för dig min vän.

Sitter o räknar timmar...

Eftersom jag ska vara ledig 10 dagar i december måste jag försöka få ihop timmar så man får en OK lön i januari iaf och jag tror fan att jag lyckats, grym som man är...
Nice när man jobbar på två ställen med så det blir lite variation på jobbandet. Nu längtar jag bara grymt mycket efter att vara ledig. Ska bli underbart att slippa fundera på något seriöst i 10 dagar, eller det blir egentligen mer, för jag tror jag är ledig till den 4 januari eller nåt från den 22 december.

Ibland tänker jag för mycket, nu gör jag det... Alldeles för mycket.
Vad ska man göra när man gör det?
Jag tycker det är ganska jobbigt att vara såhär 'tänkig' och fundera på något hela tiden, jag vill vara lite fri och avslappnad ibland, skulle vara underbart....

vad är felet med vissa människor?

Vissa människor slutar aldrig att förvåna en, tillslut står man bara där och ser på medan vissa gör mer och fler konstiga saker. Jag kan bara inte förstå vad såna människor tänker med....!?
Det enda som händer är att jag blir mer och mer övertygad om att jag har rätt i vissa saker och resonerar helt jävla sagolikt jämfört med vissa andra idioter!!
Jag är helt enkalt sagolik. Eller nåt ;oP

Annars flyter det på som vanligt med jobb, jobb och jobb, whatta life. Men det är nice när man får lön iaf, måste jag erkänna att jag tycker. Men den här månaden räcker inte lönen långt tyvärr. Men så är det ibland, vissa månader är värre än andra helt enkelt.

Om en månad sitter vi o sörplar paraply drinkar och njuuuuuter, kan det bli mer perfekt?

Lakritskola.

Sitter i köket i min ensamhet med datorn och kokar lakritskola, blir det inte bra nu kommer jag inte koka det färrän jag är 60 bast - tidigast.
Dricker en Zeunerts Julmust och njuter.
Imorgon blir det jobb hela dagen. Börjar kl 7 i Lit och jobbar till 13.30 sen börjar jag på jobbet i stan kl 14 och jobbar till 16.30 på lördag... Jeeeey!!

Sen blir det film, sen sooova. Egentligen skulle jag behöva sova nu, sjukligt trött!

Ella fick en t-shirt på idrottsskolan idag, man fick det när man varit med 8 gånger tydligen. Hon var jätte glad över den iaf, toppen toppen.

Alve har börjat prata mer och mer nu, säger jätte många ord och försöker säga sånt han inte sagt förut. Han är medveten på ett annat vis oxå, han kan klättra upp i soffan, kolla mot garaget och ropa 'paaaappaaaa Brumm' om inte Roger är intte/hemma för Alve tror att han är där ute då, haha.

fan vad drygt, som vanligt har jag totalt glömt bort min Tradera räkning, betalade den idag på förmiddagen eller om det var igår kväll, hur som helst så stängde T av kontot idag vid 17.30... drygt. Men då slipper jag ju sitta där och glo nåt i helgen iaf, haha. Hittar ju bara en massa 'fynd' i alla fall som kostar pengar.

Nu dör  batteriet i datorn strax..

My brain is killing me...

Fan vad min skalle gör ont, känns typ som att hjärnan sväller upp och trycker på eller nåt. Obehagligt och gör ont som attan, det är ju bara huvudvärk, men en störig sådan.

Snart kommer R hem från stadsbesök och då ska jag ta med mig några barn och åka på Idrottsskolan i Häggenås. Efter det så ska jag göra lakritskola, med min svullna hjärna, lutar åt att det går åt helvete idag igen.

Nu kommer Alve & luktar skit...

Joo, idag kom mina filmer från Lovefilm, så vi ska se Mirrors ikväll. Har inte sett den förut, sen tänkte jag börja kolla på Desperate Housewives första säsongen, tittade inte på det då så det ska bli roligt. Nästa serie är Lilla huset på prärien, haha....

Ska man skratta eller gråta?

Måste bara dela med mig av den >HÄR< artikeln... Vad har en del människor för fel?

Otroligt nog, en lugn morgon.

Som sagt, mitt pissiga morgon humör brukar ofta förstöra halva dagarna här. Men IDAG gick allt perfekt, trots att jag hade ställt klockan på 5.30 för att ha tid på mig att vakna till liv och somnade om istället för att vakna den vanliga tiden - 6.30. Klev upp, väckte tjejerna som klev upp direkt trots att det blev sent igår pga besök och att Jonna ville lägga in musik i hennes nya Mp3 när dem hade åkt hem. Så vid 21 blev det god natt!
Gymnastik kläder till tjejerna packade jag medan de åt frulle, vilket de gjorde tyst och lugnt. I vanliga fall brukar de skrika på varann mer eller mindre och prata mkt högt. Jaja... hur som helst, mitt morgon humör var bra idag!

Nu eldar jag lite, lite kallt i luften inne liksom & då är det skönt med en värmande brasa. Alve står och tittar på brasan och njuter, han älskar att titta på elden!

Störande att det är Rorri på Nickelodeon kl 6.40 på morgonen, jag glömmer bort det JÄMT och Alve vill se det... Sådär är det jämt när det är något bra program. Moa ville se Miffy förut och det började typ 5.20 på morgonen eller något sånt sjukt, vem fan e uppe den tiden och ser på barn program?

VIIIIINTER... jag älskar inte direkt snö, men jag HATAR regn, så nu får det mer än gärna komma snö istället.

(Idag ska jag göra lakrits kola - MED grädde ! )

Alve tröttskrutt:


Tävlar hos Sophie : http://flerbarnsmamma.se/?p=4073
Tävlar om en skiiit söt filt+kudde i ett.. Var med du oxå vettja!!

Varför lyckas jag aldrig?

Fan vad less jag blir.... Barnen har julmarknad i skolan på fredag och jag tänkte bara negerbollar och göra lakritskola. Negerbollarna blev skit goda, gjorde lite större och satte 4 st i varje påse och knöt ihop med fina band. Lakritskolan blev såååå misslyckad så det är inte klokt, iofs trodde jag inte annat när jag gjorde den på vaniljvisp istället för grädde. haha... Hade ingen grädde hemma, så jag tänkte 'Whatta fuck, jag testar' och det gick inte alls, så testa aldrig det. Så nu får jag göra det imorgon och lämna in på fredag istället. Man skulle lämna in imorgon egentligen, men det lär ju inte göra sååå mkt, är väl mest bara för att alla inte ska komma med allt på fredag när marknaden är. Förra årets marknad blev lyckad och vi fyndade tunnbröd osv. Iår jobbar jag, men tänkte skicka iväg Roger åtminstone, tunnbröd o gott godis!

Har grävt upp mina jultidningar jag köpte av tjejerna eftersom jag hämtade ut paket nummer 2 idag. Hade shoppat roliga saker, synd att man vill shoppa mer bara.
*Pajer-Mat och dessert (mmmm, Paj craving)
*Hälge slår tillbaka! (Humor)
*Herrarnas krystade dassbok (till Roger)
*Damtoan (till mig)
*Familje almanackan 2010 (Organisation FTW)

Appropå organisation, Hyllan jag ville köpa på Jysk var slut.. CRAAAAP!
Hon sa att vi kunde boka en om vi ville men att hon kunde inte lova att vi fick en eller när, så då sket vi i det, jag som ville ha den där. Förslag på liknande hatthyllor till tjejerna, tack!!!

Nu ska jag spela Need For Speed - Underground.

Är du bögen i buren?

Det frågade Moa vid matbordet... En konstig fråga tycker jag. Och hon vet att det INTE är ok att säga så, tydligen nån lek i skolan. WHAT? Bögen i buren leken? Kan inte låta bli att tycka det är lite roligt, skratt retande typ.

Jobba imorgon 7-11.30 bara, slapp tur verkligen. Efter det måste jag in till stan en sväng, handla lite och lite sådär. Har ju råkat säga att vi kan göra chokladbollar och lakritskola till barnens julmarknad i skolan.... jaja, det blir ju något roligt för dem, skolresa till fjälls i typ mars. Perfekt resa tycker jag!
Jag skulle vilja åka slalom med tjejerna, men jag e inte sååå smidig i backarna. Dessutom har de inte slalom utrustning. Men man borde ju kunna hyra iofs. Men hur lär man ut något man inte kan själv?
Hyra in en 'guide' kanske vore något?

Idag har det varit fullt upp, när jag kom hem från jobbet typ kl 13 så hade vi besök av en kompis och hans barn, sen har jag lagt våra barn och nu är det desperata hemmafruar.

Lovefilm Kampanj

Jag är med i Buzzador och nu är det en kampanj från Lovefilm som jag gärna delar med mig av 4 gratis filmer till er, om ni vill.
Gå bara in på Lovefilm och skriv in kampanjkoden: FILM911 eller använd dig av länken: http://www.lovefilm.se/newsignup.do?show=film911

För att bli Buzzador kan ni följa min rekryterings länk (mitt användarnamn som Buzzador är Lina_e):
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=Lina_e

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:
http://www.buzzador.com/?refstr=Lina_e&lang=SE

Jag tycker att det är super roligt att vara med i olika kampanjer, speciellt när det är något man kanske aldrig skulle ha testat i vanliga fall och det visar sig vara tex en produkt som är super bra!
Fick buzza Dove go fresh förut, och det använder jag fortfarande ofta, kanske inte ens hade sett det i affären om jag inte fått vara med i kampanjen!
En gång var det Malaco Truly, godis som är gjort av naturliga produkter! Super goda och mindre sött än vanligt godis, perfekt för mig!

Jaja, nog om det..

WOW värsta blogg toppen...

Eftersom jag haft en blogg svacka i ett X antal månader måste det här vara blogg toppen då?
För nu skulle jag kunna skriva hur mkt som helst... Iofs inget vettigt men ändå....
Egentligen skulle jag ha haft klädparty på onsdag, men om inga fler anmäler sig kommer det inte bli av. Folk är helt enkelt alldeles för upptagna. Wild Mango var det, om någon undrade. Jätte snygga barnkläder... Synd bara att såna klädparty kläder är så jäkla dyra.

Jag har fått en fråga, som jag grubblar på lite titt som tätt... Jag hatar när det är något man går runt och tänker på mycket, sånt som måste grubblas på, typ. Men jag funderar & funderar....

På onsdag är det löning, ska åka på jysk då o köpa en skit snygg hylla som jag kikat på flera gånger, nu hade dem säkt den med 49:- oxå så då slår jag väl till då, ett steg på vägen till att tjejerna ska bli lite mer organiserade på morgonen!

Den kommer passa skit bra i hallen, eller hur?
Brukar aldrig handla möbler på Jysk, men den här gillar jag som tusan.... Kanske barnen slutar kasta allt på golvet, jag lever i förhoppningen om att den här fina hyllan kommer få dem att vilja hänga upp jackan och lägga mössor och vantar i sina korgar. Är förhoppningarna helt förgäves?

 


Vilken jäkla morgon.....

Mitt morgon humör är INTE det bästa, jätte trevligt släktdrag....
Men idag var det inte roligt för fem öre. moa pratar sååå tyst jämt och det är så jobigt för när man frågar vad hon säger blir hon tvär och vägrar säga. Säger vaaaarje gång att hon måste prata HÖGT och T Y D L I G T men det går inte in tydligen, så idag blev det skäll av den arga mamman. Jonna seg korv, började igår med att ligga i sängen & tjura och hojta om att hennes liv har bestämt att hon inte ska sova på kvällen och att hon inte fått lördagsgodis. Så nu blir det kollektiv straff för tjejsingarna - INGET godis på lördag. De blir så fixerade vid saker, blir era barn det med? Ibland pratar dem bara om en sak i flera dagar, Jonna speciellt är sån....
Hur som helst, kollektiv straffet kanske funkar? Hur som helst så var hon seg som attan nu på morgonen och jag blir gaaalen, för att jag måste bråka med dem varje kväll och varje morgon, det är sååå svårt att lägga sig och sååå segt att kliva upp  tydligen. Förklarade för dem igår att om jag inte behöver bli arg så har jag mer energi till att göra roliga saker och vara en glad mamma, får berätta det i några dagar nu så kanske det funkar! Man kan ju alltid hoppas.
Hur fasen skulle jag kunna få mina barn att vara mer 'planerade' på morgonen?
I sista sekund står Moa och hittar varken mössa eller vantar, Jonna ingen frukt och Ella väntar på taxin ute och har glömt gympa kläder, typ så kan det se ut. Och då kan jag ändå ha sagt det till dem varje dag vad som ska göras. Att barn i den åldern mina tjejer är i ska bli mer och mer självständiga tycker jag är självklart... Inte att de ska klara saker UTAN hjälp, men med hjälp av ett veckoschema tycker jag att de ska komma ihåg vilka dagar det ska duschas och vilka dagar man ska ha med gympa kläder eller läxa. Eller tycker jag galet?
Moa är lite liten ännu, men henne får man ju påminna och hjälpa mer istället..

Morgonen blev inte bättre för att hundskrället hade legat i soffan och han hårar ENORMT mycket just nu, jäääävligt drygt. Så nu ska jag snart roa mig med att ta bort allt hår från hans nattliga sovplats.
Diskbänken var fullproppad och 19374131487 saker på golvet i hallen... Men nu har jag åtgärdat det så mitt humör är lite bättre!

Slänger in en bild i mitt gnälliga inlägg... Hårdrocks killen ;o)

http://flerbarnsmamma.se/?p=3766 Tävlar hos Sophie om ett Alfons Åberg plagg från Strössel


Dagen Dop mm. + Bilder.

Usch, vilken full knölad dag! Men det är skönt att den är slut nu, haha.
Dopet gick kanon bra, alla var jätte duktiga och snälla. Det kan inte bli bättre.
Kommer väl lägga upp kort på BDB sen framöver för ikväll funger INTE min hjärna. Ska strax lägga mig, ska bara glo runt på mailen osv innan dess.
Alve fick många fina presenter, jätte kul.
Jag fick försenade födelsedagpresenter oxå av farmor och Robin. Farmor gav pengar och Robin fick jag ett stort paket (en 'låda' gjord av gamla bilbälten) med en massa roliga saker i - Skit stor Gelé råtta, ansiktsmask, örngott, lotter, tidning, godis, någon sprit essence, vägg klocka... hmmm... var säkert något mer som jag inte kommer ihåg nu ikväll. Men det var skit roligt att öppna alla paket iaf.

Alve är vaken nu, han somnade jätte tidigt för han var så himla trött, så han vaknade fter en stund och ville kliva upp så han är vaken och busar järnet, tok skallen. Men han ska få lägga sig med mig strax och mysa.

Imorgon ska jag jobba i stan, niice det.

Joo, fan vad trångt det var i sängen imorse, fii fan. Ida låg längst ute till höger, sen jag och Alve i mitten och Roger till vänster... Ska njuuuta av space i sängen innan Roger lägger sig ikväll.

Kastar in lite bilder bara för jag inte kunde hålla mig från att lägga in dem i datorn-klickbara




Idag smäller det.

Nu ska vi fixa det sista sen åka mot kyrkan.
Wish us luck, haha... kan behövas.

Bye

Misslyckat....

Vi bakar, jag Ida Roger & Erik. Jag tyckte att kokostoppar skulle bli bra! Men det blev misslyckat!!
Bakar Pinocciotårta och Rulltårta oxå, får se vad det blir mer. Äggen är typ slut.
Dop imorgon så vi har varit och fixat inför det nu ikväll, dukat och så. Blev jätte fint!
Jannike har fixat det mesta som tur är, jag har fan inte ens tid med mitt egna liv så....
Ska baka halva natten nu, tvätta en tunika och typ sova en kvart.

Jag vill ha en dvärgpudel, sjukt söt vovve.

Svullar helg igen... På måndag blir det nya tag, peppar mig själv tills dess!

Nu ska jag fortsätta med bakningen.

OAO

Usch... sjukt trött.

Idag... Började förmiddagen med att åka på skolan och väga & Mäta Moa hos skolsköterskan. För den som är intresserad av måtten så är hon 116 cm och väger 20 kilo nu vid 6 års ålder. Allt annat var kanon bra, synen & hörseln alltså. Lite kul att Ella var 9 cm längre vid samma ålder ;oP
Efter det for vi in till stan för att ta hål i öronen på Liv (systers dotter) vilket gick sjukt bra, hon bara garvade.
Åt mackor på subway, köpte skjorta till Alve, dop present till Loke och bara flummade runt lite tills vi skulle åka till Polisen och fixa passen. Det var ju lagom med röj där på barnen, haha. Det märktes att vi var MÅNGA som skulle fixa pass, hehe. Men om ca 5 dagar kommer passen, alla blev bra utom mitt eftersom Ida inte kunde hålla käften när jag tog kort så jag garvade. Men jag ser väl ut som en jävla häst så det är väl lugnt.
Handlade på Maxi sen hem... nu blir det slappa. Måste lägga mig snart för jag ska upp och jobba imorgon...

Gott, jätte jätte gott faktiskt.

Sitter och drömmer om pepparkaksdegen jag fick av Therese, Tack.
Resan till Luleå den kommer förfölja mig ett bra tag framöver och mitt psyke under den resan var inte tipp topp. Fast inte på ett negativt sätt tror jag, var bara övertrött & apdryg hela tiden.
Dennis har dock inte min humor iaf inte hela tiden. Men jag ska omvända honom... for sure.
Jocke.... Kom och ät deg med mig....

Alve mår finemang idag, efter stjärnsmällen igår menar jag och han rör inte plåstertejpen heller, duktigt.

Tacos till middag idag, sjukt gott är det.. råkade lukta på det mjuka brödet. Jävlar vad snuskigt det luktar! *ryser*

Influensa prat: VARFÖR är det första dagis frågar en om man vaccinerat ännu? Och varför blir personalen helt tyst när man berättar att man inte vaccinerat ännu och inte kommer att göra? Tycker vaccin pratet är helt jävla för mycket... Ni som vaccinerat är inga helgon och vi som inte vaccinerat har ingen pest, varför bryr jag mig ens? Och det här är inte riktat mot ALLA som vaccinerar.... ta inte åt er. Men jag behöver gnälla lite jag med och nu är det gjort.

http://mansondusts.blogg.se/2009/november/manadstavling.html Tävlar hos MansonDust igen, om ett valfritt MUMIN plagg från Strössel. Var med du oxå vettja, kom ihåg att läsa igenom tävlingsreglerna först bara... jätte enkelt.

It smells like POOP.

Som vanligt så luktar det skit av Alve, Hur kan en  enda liten skrutt skita så illa o såååå många gånger?
Igår på dagis:
Fröken: Alve har nybytt blöja, han har bajsat 4 gånger idag.
Jag: Ojdå, ja men då bajsar han nog inget mer ikväll då i alla fall... *sniff sniff* Han har bajsat igeeen.
WTF, skitar unge.
Ville bara tilldela världen mitt dagliga skitgöra.

OAO

Akuten en sväng.

Har varit på en snabbvisit på akuten, det händer ju inte så ofta att det går snabbt där. Men ikväll gick det toook fort.
Började med att Ella & Alve busade, så skulle Ella hjälpa Alve upp i soffan och det blev för hastigt och fel... Så Alve fick pannan mot armstödet på soffan och slog upp ett jack i pannan på ca 1 cm. Det gick bra med honom, men det blödde tok mycket, usch. Det var värst för Ella tror jag eftersom hon såklart tog på sig skulden. Men hoppas att hon förstod att det inte var hennes fel.... Vi for in på akuten iaf, eftersom det var mitt i pannan och sådär. Det blev limmat och sen på med små sår tejpbitar. Alve var kanon lugn, bara låg där på sängen och tittade runt på sköterskorna som höll på och då drog dem och höll på med såret, ungen säger inte ens ett litet pip eller rör en min, haha. Enda gången han blev sur var när vi inte gick ut i 'deras' dörr eftersom han hade funderat ut att det skulle vara jätte roligt just där.

Sen hämtade vi Malin, Liv och John på tåget... finally.
Ny bloggdesign, Tack MansonDust!

Nu ska jag sova om en stund. God Natt

Ny layout.

Tryck på F5 om inget nytt syns.



Det luktar.....

... Kattskit. Och jag hittar inte spaden till kattlådan. Vem har stulit den? *suck*
Jag håller på städa lite, men avbryter mig själv hela tiden med roligare saker, haha.
var och hämtade en åkpåse som jag köpt av en kompis idag, efter det for jag till Lindex och la undan kläder som Alve ska ha på dopet, blir bara han som får nytt eftersom tjejerna redan har så många fina klänningar osv. Lägger väl upp någon bild på BDB nån dag sen kanske.

Kl 21 är jag på tågstationen och hämtar syster med kiddos!
Imorgon blir en slapp dag, inget på schemat vilket är väldigt sällsynt för att vara just mig.

På fredag är det skolsköterskan för Moa, väga & mäta osv. Efter det ska vi till stan för att fixa med lite grejjer inför helgen och handla ingredienser till dop bakandet. Usch, drygt att baka, men det blir ju bra när det är färdigt kan man hoppas på. Tur att Jannike också ska baka!

Måste fortsätta med städandet.

See Ya

Kan inte sluta lyssna på den här låten, drömmer typ om den! Tycker den är ruggigt skön! lär lyssna mig less på den om jag känner mig själv rätt. är inte ens min musiksmak egentligen.... Iofs är jag ju allätare, men ändå.


Jag finner inga ord...

Eller jo, det gör jag, men ibland kommer jag inte på vad jag ska skriva i min rubrik.

Hur som helst finenr jag inte ord för hur irriterande jag tycker det är när vuxna människor ska bråka och klanka ner på varann, att man blir arg för att andra berättar sina åsikter för att det anses fel och alldeles galet i andras ögon. Men egentligen är dessa människor inte bättre själva.
Har så himla svårt att förstå hur vuxan människor ibland inte ser längre än näsan räcker eller förstår utanför sina ramar. Men nu, nog om det.

En annan sak som stör mig sjukt mycket är när folk anklagar andra för saker de inte ens gjort....
Ville bara säga det med. Mycket jag vill säga!

Imorgon kommer min Malin upp till Östersund, längtar jätte jätte mycket faktiskt.

När jag tänker så här mycket tänker jag på många människor som berör mig på olika vis. Tänker på att det finns människor som har det så jobbigt och tufft i deras liv att de knappt klarar av att leva det. men på något vis hankar de sig framåt ändå och gör det riktigt bra. Känns nästan som att man borde bli avundsjuk, inte på att vissa får kämpa men att de gör saker riktigt riktigt bra trots alla motgångar.
Ni som tar åt er, gör det - det är dig jag menar.

En annan sak, folk som vill vara så intressanta som möjligt och gör allt för att alla ska se dem.. tragiskt. Inte tragiskt att ha många vänner, tragiskt att vilja att så många som möjligt ska se ens liv men man ser inga andra liv 'tillbaks'....


Fullspäckad dag?

Ska snart fixa till mig och Alve och gå till grannen. Vi ska planera en dag för kalas. Moa och deras dotter fyller 6 år med 2 dagars mellanrum så vi tänkte ha kalas för hela deras klass tillsammans istället för 2 kalas med bara några bjudna. Tyckte vi var skit bra, dessutom då dela på alla kostnader!
Sen efter det ska jag till stan, planera inför dop på söndag. Kl 15 börjar jag jobba.... Så idag vet jag vad jag ska göra... Det drygaste är att jag inte har min kalender hemma, glömde den i Therese o Dennis bil igår morse, bajs.

Alve är en riktigt trots bebis... 'Neeeeeeeej' haha.
Kul nu när han börjar prata mer, han babblar på som sjutton, säger iofs mkt man inte fattar med men det är många ord man fattar vad han säger nu med. Oftast säger han 'Nej' eller 'Aaaaaassaj' (Azar-hunden) 'Atja' (Katja-andra hunden) Och typ 'Isse'.

Fy vad sugen jag var att bara skita i att kliva upp imorse, jätte jätte sugen faktiskt. Tur att man kan tvinga sig att göra sånt man inte vill.

Snart kommer Malin och barnen, äntligen.

Nu-Duscha...

Hur står det till?

god morgon.. sovit gott?

Sitter här med Alve & Jonna som båda är sjuka. Jonna har fortfarande ögoninflammation, hon var på skolan 2 dagar sen tog den om igen. typiskt. Alve är förkyld med rossel och snuva. Men det är ju som vanligt.
Han har börjat kolla på tv nu, skönt. Iofs inte på vad som helst men ändå. Tänkte visa honom Bilar filmen, han gillar att titta på det på youtube så han kanske vill se filmen... testa kan man ju!

Jag är sjukt trött idag, hade tänkt lägga mig tidigt igår men tydligen hade jag lovat att se film. Zombieland, flummig film...

Jobbar 16-21 idag. Den turen är ganska lagom ändå för man blir inte helt totalt slut i kroppen av att jobba då. Men det beror på vem man jobbar med också om det är roligt eller om det bara blir jobbigt.

Nu ska jag mysa i soffan med mina sjuklingar....

Mina beslut är mina och dina?


Jag blir så jäkla irriterad, kanske arg också... har inte bestämt mig ännu. Men VARFÖR ska folk ha såna jävla problem med andras beslut? Varför ska man bli ifrågasatt bara för man inte gör som alla andra?
Och ja, det ligger lite i den där svininfluensan... faktiskt. Men om man säger att man inte vill vaccinera måste man fösvara sig i hundra år och får höra att jag skaaa för barnens skull. Så hädanefter, om folk inte gör som JAG tycker så ska jag vända det mot er genom att dra in era barn i DITT beslut. Eller var det så man INTE gjorde?
Jaja. Jag ska tjura ett tag till och sen ska jag fortsätta tjura lite till.
Det här tycker jag gäller ganska ofta, att folk måååste lägga in sina åsikter i andras beslut istället för att bara respektera andras åsikter & beslut. Vi är väl vuxna människor precis lika mycket, eller hur?
Skulle kunna skriva hur mycket som helst om det här men jag antar att det inte bara är jag som blir drabbad, så ni vet vad jag menar!

Alve, fan vilken dryg ålder han är i nu. Allt ska testas, smakas, doppas i saker eller stoppas in i olika gömmor. Nu senast skulle han testa om man kunde doppa en dosa till projektorn i mammas kaffe, funka dåligt. Man måste plocka o plocka o plocka hela tiden. Allt ska undan, annars kan man hitta det i ugnen, soporna, toastolen eller i en sko...
Dörren till soporna stängs med en gummisnodd ;o) Barn låset på ugnen är trasigt, så där står han och filosoferar flera gånger varje dag. Toastolen, där är han så fort någon glömmer att stänga dörren riktigt....
Listan här kan göras låååång, han hittar på satyg hela tiden. han gör det ju bara för att han kan men det är jobbigt i alla fall när han håller på som värst.

Någon som testat Giggle Wiggle?
Det verkar roligt, men spel är så dyra att man inte vill köpa det om det inte är roligt.

Nu luktar det skit här, wonder why..!?
Ska gå och skrubba stjärt.


Kanelbullar och namnnappar.

http://flerbarnsmamma.se/?p=3785 tävlar om namnnappar, gör det du med!!!

Sitter på jobbet, blev klar med kanelbull baket för en stund sedan, skönt att det är över. haha.
Fattar inte varför jag får såna infall, det är ju emst jobbigt men det är ju bra när det är klart.

Jag vill ha en sallad med kyckling, keso, rödlök och ost... eller feta ost. Men men, det får bli en annan dag!


I'm In... & lite dagis surr.

http://mansondusts.blogg.se/2009/november/tavling-1.html
Jag är med hos MansonDust och tävlar om ett bälte till barn som sitter i kundvagn, perfekt för oss eftersom Alve gillar att resa sig upp i kundvagnen.

http://flerbarnsmamma.se/?p=3766

Och där tävlar jag om ett Alfons Åberg plagg från Strössel barnkläder.

Man kan ju hoppas att man vinner!!

I eftermiddag blir det dags att jobba igen, när man har 2 jobb kan det bli mycket ibland. Det är iofs bra den här månaden eftersom det blir semester nästa månad lär ju pengarna gå åt. Men fasen vad trött man blir ibland, som idag... jag får lägga mig och vila med Alve sen när han ska sova lunch.
Alve, han har inte varit på dagis på jätte länge nu, han är ju sjuk hela jäkla tiden. Fattar inte varför han aldrig får vara frisk, lagom irriterande när han bara är snorig och hostig jämt. På dagis klagar de ju över hur han låter med. Men jag kan ju inte ha honom hemma jämt, han är kroniskt snorig och snuvig liksom.
Jag vet inte riktigt vad man ska säga till dagis heller, för han är ju pigg och glad trots att han rosslar och har lite snor som rinner... Nu har han varit sjuk sen i augusti med avbrott på sammanlagt en vecka...
Han har nästan aldrig feber eller är påverkad av det, så jag brukar lämna honom på dagis så länge det inte är mer än lite snor osch rossel, mår han dåligt får han ju vara hemma eller om man märker att det är något annat. Sen tycker jag att alla dagis barn går runt och hostar och snörvlar!?
Jaja. Han får vara hemma imorgon igen, så har han inte varit på dagis på flera veckor när han ska dit nästa vecka igen, eftersom han bara går på dagis mina arbetstider så blir det ju 1-2 dagar i veckan.Men jag har för mig att han kan få gå mer? För den här veckan skulle han ha gått 7 timmar bara. man har väl rätt till 15 timmar i veckan i alla fall, ä'ven fast jag jobbar och han bara behöver gå den tiden på en vecka?
Jaja. Skit samma.... känns bara drygt att man betalar massa pengar för dagis och han mest är sjuk eller går 1 dag på en hel vecka...



Fan vilken dimma det är ute.



I Love It!!

Nya soffan är monterad och på plats, jag jobbar så jag har inte sett den IRL hemma, men på bild. Sjukt jävla nöjd är jag och jag längtar heeem. Jag vill fisa in den nya soffan och glo på tv!
Jag jobbar min andra natt av två, imorgon jobbar jag kvällen på mitt andra jobb och samma på lördag &söndag. Det blir ju bra pengar till resan i december iaf, det är så jag får tänka när jag längtar efter familjen (och soffan).

Den 25/11 har jag Wild Mango visning hemma hos mig, snygga barnkläder...
Någon som vill komma som jag inte redan sagt det till?

Kiwi, sjukt gott ---> ville bara framföra det.

Tänkte ju ladda upp bilder men det går inte som jag vill, så jag gör det en annan dag, om jag orkar.

Nu ska jag lägga mig och försöka somna, har haft sjukt svårt att somna när jag jobbar nu på slutet. Ligger liksom bara i sängen och vrider & vänder på mig. Tillslut är man ju nära ett smärre vansinnesutbrott!

God Natt!

work work work...

Ska jobba 2 nätter i rad nu, sen jobbar jag kväll hela helgen på mitt andra jobb!
Lär vara rätt seg efter helgen... ;oD Fördelen med att jobba kväll på helgerna är att man iaf får lite sovmorgon. Heliga helger, typ.

Igår när jag la mig så vaknade Alve till o blev gaaalen, han blir det när han blir väckt.. slåss, river o nyper, så han lyckades göra ett rivsår på min näsa, prutt unge. Han hade den nagel som var tok vass, den var lite 'trasig' självklart var det den nageln han rev mig med. aj aj.

Herr stoppa-allt-jag-kan-i-munnen fick idag tag i Moa's stopp och väx, han blev tokig, typ panik, smakar ju riktigt illa! Så han kanske sluta sno saker o gnaga på nu i en kvart iaf.

Nu ska jag städa, innan jobbet.

Bye

Jag läser en blogg.

Jag läser många bloggar, men en blogg som jag stör mig så sjukt mycket på.
Ni som läser här behöver inte ta åt er, för hon som skriver den läser inte min blogg.
Men ALLT hon skriver är så sjukt tragiskt och jag fattar inte hur en människa kan vara som hon, jag har slutat att bli förvånad faktiskt.

Idag blir det nog en ny soffa hit, så sinnessjukt jäkla skönt ska det bli.
Den är så himla stor o perfekt för vår familj! Hur bra får det bli?
Lägger upp bild när det är kirrat, om jag orkar och kommer ihåg....
Påminn mig om inte annat. Hoppas att någon hämtar våra gamla soffor idag med. Skulle ju vara det ultimata, så det bara är att möblera om och fixa till här inne. Jag längtar!!!

Förresten, jag är sjukt dålig på att kommentera bloggar, förlåt.

Nu ska jag gosa med Alve som har ögoninflammation, han lär ju smitta mig, men det är livet som mamma det!!

Puss

Halloween kalas imorgon..

Imorgon ska Ella ha födelsedags kalas, Halloween födelsedags kalas! Hoppas att det blir bra.
Vi har fixat med övervåningen ikväll, satt upp spindelnät och ballonger och döskallar. Blev helt okej, tjejerna är skit nöjda!
Jag har karvat pumpa, den blev inte sådär super bra, men det är första gången och den duger fasiken för sitt ändamål, så jag är nöjd!!
Delat godis påsarna, I hundbajspåsar eftersom ett troll inte kan ha godis i Bratz påsar, typ.... Haha. Tur att det inte står hundbajs på dem, eller så hade det varit lite kul. Jag & Ida gjorde en karta till barnen med, för dem ska leta efter 4 bokstäver som blir ett lösenord som dem ska säga till trollet för att få sitt godis... Hihi.
Sen blir det ju glass och middag. Middagen blir Häxhår med mögelsås och fladdermusblod=Spagetti med köttfärssås. jag hittade svarta spagettisar, skit kul ju. När jag ringde hem till Ella o berättade vad det blev för mat höll hon på dö, haha. Tveksam till att tjejerna kommer äta ihjäl sig, Haha.

Idag har jag och Ida varit till pappas grav och kikat, mamma hade tänt ljus och gjort fint. Vi var till Moffa och Gammomma med. Pappa har en jätte fin plats!!

Idag när vi handlat så fick jag inte igång bilen, startmotorn dog.. bajs.
Men Totte kom och räddade oss, så vi kom hem!

Alve har fått ögoninflammation, lill skruttas. Jag sa att han får vara 'evil eye' imorgon... Haha.
Han är knall röd i ögat och svullen, ser lite roligt ut faktiskt, om man nu ska dra fram det komiska i det hela!

Nä, nu ska jag sova så man orkar med morgondagen, behöver rejääält med energi för att palla barnkalas, sen direkt när det är slut bär det iväg till jobbet!

God Natt

RSS 2.0